Shanna Deurloo

Over Shanna Deurloo
Shanna Deurloo studeerden productontwerp aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht. Shanna studeerde in 2006 af met sieraden en een betonnen wandsysteem. In 2009 is ze samen met Robert Jan Snoeks het bedrijf Textring.eu gestart.
Textring “The Original”
Je kunt kiezen uit goud of ziver, breed of smal, dik of dun en natuurlijk kies je zelf de woorden en/of tekens die in je ring geslagen worden. Door jouw persoonlijke woorden die wij er met slaglettertjes met de hand inslaan is elke Textring uniek. Dit persoonlijke karakter maakt Textringen bijzonder geschikt als trouwring, geboortering, cadeau of gewoon als uniek sieraad voor jezelf.
Draw(r)ing
Draw(r)ing is een ring van zilver of goud met daarop in jouw eigen handschrift een boodschap, belofte óf een fragment uit een kindertekening. Als dat geen origineel en persoonlijke cadeau is….! Zo wordt die ene  mooie tekening die je zoon of dochter speciaal voor jou maakte voor altijd bewaard in een zilveren of gouden ring.
Nieuw: Textring by laser
De Textring by laser is het nieuwe alternatief voor de reeds bestaande handgeslagen Textring. Bij deze nieuwe ring kun je niet alleen je eigen tekst  verzinnen maar heb je ook de keuze uit 5 verschillende lettertypes en diverse symbolen zoals een hartje of een sterretje. De gekozen tekst in het gekozen lettertype graveren wij vervolgens in een zilveren ring. De ringen zijn het meest persoonlijke cadeau wat je je kan wensen zowel voor hem als voor haar! De Textring by laser is al verkrijgbaar vanaf €99,-.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s