Mister Ed producties presenta:


MK8eContinentZa126

 

Edwin Schulte is Mister Ed. Een artiest die verschillende disciplines combineert en gebruikt in zijn voorstellingen. Zo maakt hij gebruik van circus, muziek, mime, clownerie.

Mister Ed bouwt in zijn atelier bij de Methaal Kathedraal zijn eigen installaties die hij gebruikt in zijn voorstellingen.

Mister Ed is al vroeg begonnen bij Circustheaterschool Poehaa. Hij heeft zich daar in 10 jaar ontwikkeld als artiest en als docent. Daarnaast heeft hij een opleiding in België gevolgd tot circusbegeleider. Als artiest heeft hij al op vele plekken gestaan zoals: SonsbeekTheaterAvenue en Rijnfestijn in Arnhem, bevrijdingsfestival Wageningen, tulpenfestival in Potsdam, Paaspop, nivon. Ook is hij actief in educatieve kunst projecten.

Mister Ed is samen met Jorga Lok ook Fabuloka

Bij de BURENMARKT presenteert Mr ED en interactieve muzikale animatie voorstelling.

In samenwerking met het 8ste continent en de plastic soep is Ed ook met plastic in de weer gegaan. Plastic is een animatie act waarbij een gekke landloper helemaal in het plastic gehuld leeft in een plastic wereld die hij met mensen deelt. Kom meedoen en ervaar de vreugde van samen muziek maken met afval.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s