Anton Kiewiet & Energie-U

energie-u-logo reduce.asp

71dc67cb60

Energie-U is begonnen met een project voor het realiseren van zonnepanelen op huurwoningen. Doel van het project is om op verschillende huurwoningen  zonnepanelen neer te leggen. Maar wel onder de randvoorwaarde dat de huurders kunnen profiteren van een lagere stroomrekening.

Energie-U is daarom op zoek naar huurdersinitiatieven die zich willen inzetten om zonnepanelen op hun woningen of appartementencomplex gerealiseerd te krijgen. In dit project ondersteunt Energie-U de huurders met kennis en kunde van zonnepanelen, zowel technisch, procesmatig als juridisch.

Ben jij een enthousiaste huurder of ken je een huurdersinitiatief die zonnepanelen wil? Neem dan contact op met de projectleider van Energie-U Anton Kiewiet (anton.kiewiet@ziggo.nl, 06-34203345).

Anton Kiewiet is een ervaren milieuadviseur en – manager met een goed gevoel voor proces en bestuurlijke verhoudingen. Hij is resultaatgericht, vakkundig, gedreven en communiceert helder. Hij vervult graag functies als hoofd, coördinator of projectmanager op het gebied van milieu, WABO, klimaat, externe veiligheid of handhaving.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s